Farmeri kupili badnjake i cekaju Dvor Srbija rijaliti

6 јан
BADNJAČARI
Takmičari minule „Farma“ rijalitija, od kojih ce neko uci na Dvor Srbija očigledno žele da slobodno vreme za Božić provedu sa svojim najmilijima, pa su se zato na vreme uputili u nabavku Badnjaka! Manekenka Jelena Stožinić nabavila ga je na Bežanijskoj kosi, u crkvi Vasilija Ostroškog.

Fotograf našeg lista uslikao je Stožinićevu dok je izlazila sama iz svetog hrama sa Badnjakom u rukama. Njenu najbolju drugaricu Jovanu Pajić zatekli smo na drugom kraju grada, na pijaci na Karaburmi, sa dečkom Saletom. Iako je tri meseca uspešno sakrivala svog dečka, sada ga je ponosno grlila i držala za ruku, što je izazvalo pozitivne reakcije okupljenog naroda. Folkerka Zlata Petrović pritekla je u pomoć svojoj drugarici Goci Božinovskoj i stigla kod nje u Surčin, gde su se zajedno uputile da nabave Badnjak. Posle su svratile kod Božinovske na kaficu, da se malo okrepe i pripreme za predstojeće praznike. Najveći zavodnik ove „Farme“, maneken Bane Janković, zatekao se na pijaci kod starog „Merkatora“, gde je veći broj dama prilazio da mu čestita na učešću u rijalitiju. Njegova bliska drugarica Natalija pazarila je Badnjak sa suprugom Sanijem na Zemunskoj pijaci.

Marijan sam posekao Badnjak!

Za razliku od farmera koji žive u gradu, pa svoje Badnjake kupuju, vicešampion „Farme“ Marijan Rističević je otišao do šumarka pored svoje kuće u Novim Karlovcima i sam isekao božićno drvo. U društvu svog oca Anđelka, Marijan se prvo prekrstio, a zatim uspeo, kako tradicija nalaže, iz tri puta da iseče Badnjak.

Svi oni su moguci ucesnici Dvor rijalitija koji pocinje u januaru na TV Pink – Dvor rijaliti sou.

http://www.youtube.com/watch?v=HbMI7FFM3EQ

Постави коментар